Eagle Business Consultancy
Trainingen, performance, proces-en organisatieverbetering m.b.v. Lean Six sigma

Welkom bij uw partner in continu Verbeteren

 

Wij zijn uw partner in procesverbetering. Of u nu een organisatie bent die streeft naar efficiëntie en kwaliteitsverbetering in de industrie, supply chain, dienstverlening of zorgsector, wij staan voor u klaar. 

Onze expertise ligt in het toepassen van Lean Six Sigma, een krachtige methodologie die gericht is op het verhogen van productiviteit, klanttevredenheid en kostenbesparing.

Wat maakt ons uniek?

  1.  Volledig Trainingsaanbod: Wij bieden een breed scala aan Lean Six Sigma opleidingen. Of u nu een Black Belt, Green Belt, Orange Belt of Yellow Belt wilt worden, wij hebben de juiste training voor u. De trainingen kunnen worden afgesloten met theorie en praktijk examens.
  1. Lokale aanwezigheid: Wij zijn regionaal actief in Limburg en regio Eindhoven. Onze klanten variëren van multinationals, MKB en particulieren in zowel de profit als non-profit sectoren.
  2. Compleet pakket voor Lean transformatie: Trainingen, consultancy, projecten en managementontwikkeling voor Operational Excellence
  3. Klantgerichtheid: Samen ontwikkelen wij een blauwdruk voor de implementatie van Lean Six Sigma die aansluit op uw wensen.
  4. 20+ jaar ervaring: Onze consultants en trainers hebben een schat aan praktijkervaring opgedaan in uiteenlopende sectoren. Deze ervaring stelt hen in staat om complexe problemen op te lossen, processen te optimaliseren en organisaties naar succes te leiden. 

 Trainingen 

Compleet en modulaire Lean Six Sigma Belt trainingen: Black Belt, Green Belt, Orange Belt, Yellow Belt, Lean Management, etc.                                                    

TrainingenVerbeterscan

Onze consultants weten uw verbeterpotentieel op te sporen en indien gewenst helpen wij u bij de realisatie ervan.

VerbeterscanLean Transformatie

Voor organisaties die op zoek zijn naar een partner om de efficiency en kwaliteit van  hun  processen en organisatie te verbeteren m.b.v. Lean Six sigma

Lean Transformatie


 

 Zorg en Healthcare

Wij hebben veel zorgorganisaties  helpen verbeteren


 Industrie

Lean Six sigma is uitermate geschikt voor verbeteren van industriële processen, vaak aangevuld met TPM.


Zakelijke Dienstverlening

wij hebben veel ervaring in het verbeteren van ondersteunende processen,: call centers, planning, tansactioneel, Human resources. 


Supply Chain

Lean Six sigma wordt veel toegepast in verbetering van Logistiek, supply chain planning en Distributie Centra