Specialist in: Lean Six Sigma Toepassingen

Onze core business is Lean Solutions ontwikkelen en implementeren voor een grote verscheidenheid aan organisaties.

We hebben een jarenlange en gedegen ervaring op het gebied van proces- en organisatieverbetering bij zowel kleine als ook grote bedrijven. Onze cliënten ondersteunen we met het bereiken van Operational Excellence door middel van methodieken die compleet, modulair en geïntegreerd zijn.

Onze manier van werken met Lean Tools en Six Sigma werkt en hebben we al succesvol toegepast in diverse branches zoals bijvoorbeeld productie, distributiecentra, services, gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening (banken, verzekeringen).

Strategie en Implementatie

Samen met Eagle Business Consultancy een Lean Six Sigma  transformatie traject doorlopen betekent efficiencyverbetering (kostenreductie) en procesverbetering volgens een manier van werken die op lange termijn perspectief biedt op het begeerde Operational Excellence.

Wij helpen u met de strategie, het veranderconcept en ook de uitvoering op de werkvloer.

Juist dat laatste is het meest cruciale om als organisatie te groeien en beter te worden. De methodiek van Eagle Business Consultancy leidt tot enthousiasme op de werkvloer. We hebben managers al vaak doen verbazen. Ons doet dit enthousiasme altijd weer opnieuw heel veel deugd, want uiteindelijk komen tevreden mensen tot betere resultaten. Gestaafd vanuit jarenlange ervaring mogen we met recht zeggen dat onze aanpak mensen en organisaties in beweging krijgt.

Neem gerust een kijkje op onze referentiepagina. In overleg kunnen we ook een referentiebezoek regelen.

Professioneel en Betrokken

We weten hoe het reilt en zeilt in de wereld van Lean Six Sigma Management. Onze consultants zijn zelf in leidinggevende functies werkzaam geweest en kennen de continue druk van prestatieverbetering. Onze manier van werken is meetbaar en bijzonder concreet. We brengen de theorie naar de praktijk en boeken steevast resultaat waardoor vanzelf ook enthousiasme voor Lean Six Sigma Management ontstaat.

Vertrouwen heeft een sleutelpositie in ons denken en handelen. Mensen enthousiast maken, als Team werken aan een continue verbetercultuur gaat niet zonder vertrouwen. In onze Trainingen en Management Development trajecten besteden we daar veel aandacht aan. Kortom, geen Lean Six Sigma Solutions zonder aandacht voor gedrag, communicatie en cultuur.

Lean programma’s zonder Management Development sterven vaak een zachte dood. In het door Eagle Business Consultancy ontwikkelde Lean Six Sigma traject  heeft Management Development juist veel aandacht. Een Green Belt training of Black Belt training, Human Performance Management met Hoshin Kanri, of Management Coaching helpen u in het effectiever en efficiënter besturen en managen van uw organisatie.

Zoekt u naar efficiency- of kwaliteitsverbetering? Wilt u een continue verbetercultuur realiseren of meer enthousiaste klanten hebben die positief spreken over uw bedrijf en producten of diensten? Lukt het maar niet om uw personeel te motiveren en resultaatgericht te laten werken?

U kunt uw vraag of casus altijd aan ons voorleggen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u graag verder!

Een procesverbetering is pas geïmplementeerd als medewerkers geïnstrueerd zijn en de meetbare resultaatverbetering geborgd is na ontbinding van het projectteam.